SKITUR

Det er nå masse sne i marka, men kulden har i det siste vært litt for streng for skiturer for oss i den eldre garde. Førstkommende lørdag den 28. januar er det derimot meldt ringe tre minusgrader og SOL. Vi inviterer derfor til skitur fra Skansebakken i Sørkedalen og går innover til Storbekkoia.

 Vi møtes kl 11 på P-plassen(gratis parkering) 50 meter nedenfor bussholdeplassen på Skansebakken. Buss nr 41 går fra Røa kl 10.27 og er fremme 10.48. T-banen til Østerås og buss nr 32 til Voksen Skog stanser på Røa. 

 Den vanlige løypa er stengt for skigåing da den blir brukt til tømmerbrøtning om dagen, men John Smette har funnet en fin, alternativ løype som vi skal gå.  

Dette er en lett og fin løype på ca to km hver vei. Storbekkoia er fjernet, men i stedet kan man besøke en koselig hytte som ligger max 100 meter unna denne, hvor de også har servering i helgen. Her tar vi en mat- og pratepause. 

 Vi håper at dette er et bra tilbud til dere som ikke er på hytta i helgen, og ønsker både nye og «gamle» skigåere velkommen til en flott skidag i samlet flokk!

Hvis du har spørsmål om turen, kontakt Toril på tlf 997 43 916 eller email twilloch@gmail.com

 

Med vennlig hilsen

SAS Seniorklubb OSL 

Trimgruppen v/Toril 

 

Detaljer

Dato lørdag 28. januar 2023
Klokkeslett 11:0015:00
Kalender Ski/Spasere/Sykle 2023

Sted

Navn Skansebakken, Sørkedalen