Sykkeltur Romerike

To sykkelturer i nytt terreng på Romerike/Gjerdrum ble avlyst tidligere i år på grunn av regnvær, men vi kan glede dere med at vi prøver igjen og satser på bedre lykke mandag 4. juli. :) Oppmøte på KLØFTA  jernbanestasjon kl.12.11 (= ankomsttid tog fra Oslo etc).

Transporten til Kløfta velger dere selv; bil eller tog. Tog kjører Asker-Dal kl 11.19 og stopper i Sandvika kl 11.25, Lysaker 11.31, Oslo S kl 11.44. Pris for sykkel på tog er ca barnepris. Billetter kjøpes på toget.

Vi møtes på Pendler-parkeringsplassen på østsiden av stasjonen. Herfra sykler vi på asfalterte veier, også partier med asfalterte sykkelstier og noe grusvei. Vi kjører sørover fra Kløfta på gamle E6 til Frogner og tar «snarveien» derfra til Gjerdrum. Etter diverse aktiviteter på Gjerdrum returnerer vi til Kløfta. Da kjører vi nordover på mindre kommunale veier via Vestby, Tori/Heni, Gjerdrum kirke og tilbake til Kløfta. Hele runden går stort sett i noen av Romerrikets fine jordbruksområder, totalt ca 25 km. Turen er lettkjørt med noen bakker. Alle typer sykkel er velkomne. 

Innlagte stopp: Første stopp blir Gjerdrum. Her bruker vi en del tid på å besiktige rasgropa med noe info. Deretter pause på Golf kaffeen. Det er ikke forbudt å nyte medbragt, men fint om vi støtter klubben med div. kjøp. Gode vafler, is, brus og kaffe selges der. De tar kort. Vi legger også inn et par stopp på returen: Gjerdrum kulturhus, Tori med mer, med div historisk info..

Aktivitetsleder på turen vil være Ivar Arne Mjøen som er lokalkjent på Romerike.

Har du spørsmål om turen, kontakt Ivar Arne på tlf 95866550, email iv-armj@online.no

VELKOMMEN PÅ SYKKELTUR PÅ NYE TRAKTER!

 

Med vennlig hilsen

SAS Seniorklubb OSL 

Trimgruppen v/Toril 

Detaljer

Dato mandag 04. juli 2022
Klokkeslett 12:0015:00
Kalender Ski/spaser/sykle 2022

Sted

Navn Romerike